Select Page

W BROOKLINE

A newlywed couple engaged our team to completely gut renovate a single-family South End brownstone from 1869 to become their permanent family home. Our firm was hired as both the architect and interior designer in order to bring their dreams to a cohesive reality. The team successfully achieved the approval of a rear two-story addition which resulted in oriels on three sides of the building ensuring copious amounts of natural light. A true gut, everything from the custom trim profiles to the hand-painted silk wall coverings is bespoke while incorporating the clients’ traditional aesthetic with a nod to the original structure. Knowing that we played a part in designing the backdrop for their new life as a young family made our passion for what we do as architects and designers stronger than ever.

  • Client

    Private
  • Location

    South End, Boston
  • type

    Residential
  • Status

    Completed
  • Units

    1 Unit
  • Size

    4,500 sf